Programma 17 juli

Wat: Opening feestweek en familiefotospel

Waar: Evenemententerrein

Wie: Iedereen

Start: 19.00

Kosten: Gratis.


Nadat de feestweek officieel is geopend gaan we puzzelen op de fiets. Wij hebben een aantal prachtige plekjes in ons dorp uitgezocht. Daar aangekomen moeten er verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Een mobiele telefoon meenemen is nodig.
We starten gezamenlijk vanaf het evenemententerrein, maar daarna legt elk groepje een eigen route af naar de mooiste plekjes. Laat u verrassen en doe gezellig mee met het hele gezin.
Deelname kan in teams van 5-10 personen, iedereen kan meedoen. Kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door tenminste 1 volwassene.

Wat: "De grote bingoshow"

Waar: Evenemententerrein

Wie: vanaf 16 jaar

Start: 21.00 uur, inloop vanaf 20.00 uur

Kosten: €15,- per boekje. Max 2 boekjes pp.


De Grote Bingo Show is een combinatie van een traditionele bingo met bingokaart en ballen, een muziekbingo en diverse loterijen.
De muziekbingo doen we met onze liveband. Diverse korte muziekfragmenten maken uit wie als eerste zijn bingokaart vol heeft en wint.
Een beregezellige spelshow met livemuziek en leuke prijzen.


Donateurs hebben tot en met 7 juli de mogelijkheid om in de voorverkoop bingokaarten te kopen. Hoe dit werkt staat achterop de donateurskaart. Vanaf 8 juli komen de boekjes in de vrije verkoop.