Opening

Wat: Gloria Deï marcheert door het dorp
Waar: Start vanaf dorpshuis Rehoboth
Start: 18.30 uur
Op woensdag 10 juli opent Gloria Deï de feestweek door te marcheren door het dorp, u bent van harte welkom achter hen aan te lopen richting het evenemententerrein. Ze zullen om 18.30 uur starten vanaf dorpshuis Rehoboth. Al slingerend door de straten zullen ze rond 19.00 uur op het evenemententerrein aankomen. Ook tijdens de puzzeltocht kunt u ze horen… maar hoe? … Dat blijft nog even een raadsel….
In het najaar van 2018 is Brassband Gloria Deï een uitdaging aangegaan door mee te doen in de 1e divisie op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Ze behaalden hier een mooie 3e plaats. Aan het eind van het jaar kon ieder genieten van het kerstconcert met het Roder Jongenskoor. In maart hebben ze meegedaan aan het bondsconcours in Drachten en behaalden daar het hoogst aantal punten van de dag. Op zaterdag 9 juni deed Gloria Deï mee aan de Dutch Open Brassband Championships en zijn daar in de 2e divisie op de 2e plek geëindigd met 92 punten. Naast dit succesvolle seizoen waar de brassband op terugkijkt, willen ze ook graag iets betekenen voor het dorp en dat sluiten ze graag tijdens de feestweek af voor en in het dorp. U kunt deze week 2 keer van ze genieten; tijdens het marcheren op woensdag 10 juli en tijdens de tentdienst op zondag 14 juli.

Puzzeltocht

Wat: Puzzeltocht
Waar: Evenemententerrein
Start: 19.00 uur

Het is van belang dat u uiterlijk om 19.00 uur of gelijktijdig met de brassband het terrein op komt. Voor de puzzeltocht moeten we enkele dingen klaarzetten in het dorp en we zouden het jammer vinden als u dat van tevoren al ziet.
Deelname in teams van 5-10 personen, mensen en kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen. Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van tenminste 1 volwassene.
Wat precies de bedoeling is gaan we hier nog niet verklappen, we hebben wat leuks bedacht en hopen dat u en jullie dat ook allemaal net zo leuk gaan vinden. Zoeken, luisteren naar muziek, raadsels oplossen, sportief bezig zijn en nadenken zijn onderdelen die vanavond aan de orde komen. Deelnemers van alle leeftijden komen aan bod bij deze puzzeltocht.
Teams worden rond 19.15 uur tegelijkertijd weggestuurd, om 21.00 uur worden alle teams weer op het evenemententerrein verwacht.
Wanneer alle teamleden deel uitmaken van dezelfde buurt, kunnen er ook punten worden behaald voor de “Buurt van het jaar competitie”.

Comedynight

Wat: Comedynight
Waar: Evenemententerrein
Start: 21.30 uur

Soms moet of wil je iets totaal anders doen en dat doen we dit jaar met de comedynight.
Wat houdt het in? Er is een presentator die de avond aan elkaar praat en 2 cabaretiers die de gasten gaan proberen te vermaken.
Ons is gevraagd door te geven dat er echt om 21.30 uur gestart zal gaan worden, en dat lopen tijdens de act niet gewenst is. Wellicht kunt u daar rekening mee houden bij de drankjes die u bestelt.
Na afloop zijn we reuze benieuwd wat u ervan vind/ vond, laat dat ons dan ook vooral weten. Laten we er met elkaar een gezellige avond van maken!